ik ben myriam


Ik ben beroeps MasterCoach/Counselor en aangesloten bij het NOBCO en EMCC-Nederland. Afgestudeerd in de Sociale Psychologie (Andragologie) aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik eerst 10 jaar als HR professional ervaring opgedaan, om daarna 15 jaar als (interim)manager in kennisintensieve

omgevingen te werken in het bedrijfsleven, de overheid en non-profit organisaties. Ik gaf in verschillende organisaties leiding aan onder meer rechters, juristen, artsen en werktuigbouwkundigen.

De rode draad in mijn loopbaan is het realiseren van bedrijfskundige veranderingen en het begeleiden van persoonlijke ontwikkelingen.

Myriam Koppes
sterk in het realiseren van persoonlijke- en teamdoelstellingen.
 
 
 

mijn missie


Jouw persoonlijke ontwikkeling en verandering. Kernwoorden daarbij zijn: “duurzaam”, “diepgaand” & “vooruitgang”. Ik ben oprecht en betrokken, doortastend, resultaatgericht, kritisch en werk graag met humor.

sterk in het realiseren van persoonlijke- en teamdoelstellingen.
 
 
 
“Myriam heeft mij flink gestimuleerd tot zelfinzicht. Haar manier van doorvragen gaf veel inzicht in de diepe reden van mijn frustraties en zorgen over mijn toekomstige werksituatie, maar ook in hoe ik hier constructief en positief mee aan de slag kan om mijn toekomst vorm te geven.” Verandermanager
 
 
 
 

mijn visie


Je leert het beste als je jouw hele “wezen en zijn” bij het leren betrekt. Intellect, gevoel en lichaam. Dan wordt leren veel duurzamer en diepgaander, dan leren alleen met het verstand. Ik ga voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verandering. Leren is wat mij betreft veel meer dan leren door beter en anders te denken. Jouw hele wezen is relevant.

werkwijze


Ik werk eclectisch en kijk praktisch. Er zijn vele manieren om tot inzichten en oplossingen te komen. Daarom gebruik ik technieken uit de Transactionele Analyse, Oplossingsgerichte Positieve Psychologie, Systeemleer, Mindfullness, NLP en Cognitieve Gedragstherapie.
Eerst werken we aan het verkrijgen van inzicht in jezelf en de situaties waarin jij je niet prettig voelt. Dan ga je ervaren en voelen hoe het ook anders kan, om daarna ook echt anders te kunnen handelen.
Inzicht in het probleem, werken aan de oplossing.

 
 

Waar?


Mijn praktijkruimte is gevestigd in Den Bosch, maar ik beschik ook over diverse locaties elders in het land. Eventueel kunnen de gesprekken plaatsvinden op de locatie van jouw opdrachtgever. Mocht je alleen in de avonduren kunnen, dan overleggen we dat samen.

Werkgebieden:
Zuid-Nederland, Midden-Nederland en de Randstad

 
 
 

herken jij dit?


 

“De ontwikkeling van mijn talenten en ambities zijn cruciaal voor mijn succes en dat van de organisatie waar ik werk.”

“Op mijn werk verandert er van alles en daar voel ik mij niet prettig bij.”

“Ik wil krachtiger worden in mijn leidinggevende en/of professionele rol.”

“Mijn persoonlijke waarden en overtuigingen lijken niet meer te passen bij de organisatie waarvoor ik werk.”

“Vervul ik (nog) de juiste functie?”

“Ik ben toe aan iets nieuws, maar welke loopbaanmogelijkheden zijn er voor mij?”

“Ik wil beter varen op mijn gevoel en visie.”

“Ik ervaar belemmeringen in mijn functioneren, daardoor haal ik niet eruit wat erin zit.”

“Ik ben heel moe na een werkdag en het “bijtanken” wordt steeds moeilijker”

“Ik ben uitgevallen en kan niet meer.”

 
 

dan is mijn coaching iets voor jou